Voorjaarscompetitie 2019

СНПЧ А7 Уфа, обзоры принтеров и МФУ

De KNLTB heeft het competitieaanbod voor 2019 teruggebracht van 300 naar 90 soorten. Daarmee wordt de versnippering tegengegaan en daardoor ook de grote niveauverschillen in één competitie. Maar ook de reisafstanden worden daardoor korter (meer ploegen in dezelfde regio in dezelfde competitie).

Door de samenvoegingen zijn de ploegrechten van de districtscompetitie komen te vervallen. Dat betekent dat voor elke ploeg die in de voormalige districtscompetitie uitkwam opnieuw een aanvraag gedaan moet worden voor de klasse waarin men moet gaan spelen. Dat gebeurt op basis van het ploeggemiddelde van een team.

Het complete aanbod staat op de site van de KNLTB.

VJC aanbod 2019 Limburg page 001Wij moeten de teams aanmelden in de periode van 2 tot en met 14 januari 2019. Wij willen iedereen die in 2019 weer voorjaarscompetitie wil spelen vragen om zich voor 1 december aan te melden. Binnen het bestuur hebben wij de ambitie om zoveel mogelijk leden te laten deelnemen aan de competitie. Wil je je als team of als individuele speler opgeven? Doe dat z.s.m. door een mail te sturen naar wedstrijdcommissie@tcbocholtz.nl.

Jeugdleden worden automatisch ingedeeld voor de competitie. Uiteraard leggen we het voorstel begin december aan jullie voor.

Voor de volledigheid staan hieronder nog even de competitiedata. Dan kunnen jullie nu alvast jullie agenda vullen met 7 sportieve weken in april en mei 2019.
Speeldata voorjaarscompetitie 2019