Clubkleding TC Bocholtz 2018

De huidge kledinglijn die in februari 2011 is gepresenteerd is inmiddels niet meer leverbaar. Daarom hebben Ellen en Marloes voor onze vereniging een mooie nieuwe kledinglijn geselecteerd die de komende jaren als onze clubkleding bekend zal staan.

Er is wederom gekozen voor kleding van het merk Erima. Kwalitatief te vergelijken met Nike en Adidas, maar prijstechnisch veel interessanter en nog belangrijker: leverbaar tot eind 2020. Wij hopen als bestuur dat zoveel mogelijk leden in deze kleding op de tennisbanen in de regio te vinden zullen zijn.  Verplichten kunnen we dit natuurlijk niemand, maar we hopen dat zeker de competitieteams hier gretig gebruik van gaan maken en dat de vonk dan ook zal overslaan op alle andere leden.

In samenwerking met onze sponsor Ivo Sport, kunnen we deze kleding tegen hele interresante prijzen aanbieden en wordt de kleding bovendien voorzien van ons clublogo. Rokjes en broeken worden niet voorzien van het logo!

mtignore:club1900pjmtignore:club1900tOm de kleding vóór het begin van het seizoen aan de teams te kunnen overhandigen, moeten de bestelling uiterlijk 1 maart bij Ivo binnen zijn. Na de carnaval zal de kleding bij IVO Sport in de rekken hangen in verschillende modellen en maten. Vanaf woensdag 21 februari 09.30 uur staat men daar voor jullie klaar.

In onderstaand document staat de volledige kledinglijn: