Tenniskids voor jonge kinderen vanaf 4 jaar oud!!!

СНПЧ А7 Уфа, обзоры принтеров и МФУ

groene_olliesTC Bocholtz is aangesloten bij de KNLTB als TENNISKIDS vereniging en heeft een gediplomeerd tenniskids trainer.

Komende zomer gaan we voor het eerst starten met Tenniskids bij TC Bocholtz en wij doen elk jaar een eenmalig kennismakingsaanbod speciaal voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 6 jaar.

Voor een aantrekkelijk bedrag kan het kind kennis maken met tennis, is het kind het hele jaar lid van TC Bocholtz en krijgt ?? zomerlessen van 45 minuten in een groep met 5 andere kids. De Tenniskids lessen starten weer in april 2011.

Wat is Tenniskids?
Tenniskids wil kinderen op een leuke manier laten kennis maken met tennis. Tenniskids is hoofdzakelijk ontworpen voor kinderen, maar eigenlijk is het een leuke manier van tennis spelen die gebruikt kan worden voor alle leeftijden en niveaus. Tenniskids vindt plaats bij verenigingen.

Jonge of onervaren spelers krijgen de mogelijkheid om de vaardigheden en de tactiek van tennis te leren en eigenlijk het spel te spelen. Tenniskids gebruikt drie kleuren in de opeenvolging van verkeerslichten die de vooruitgang van kinderen in tennis in kaart brengen.

  • Tenniskids fase Rood
  • Tenniskids fase Oranje
  • Tenniskids fase Groen

Tenniskids is het eerste stadium van tennis waarin de kinderen geleidelijk aan volgens de juiste techniek vorderen.
De baanlengte, racketlengte en de verschillende soorten ballen zullen toenemen of veranderen in het proces, wanneer kids er klaar voor zijn op een groter veld te spelen.

In het programma van Tenniskids zijn de behoeften van jonge kinderen het belangrijkst.