Zaterdag 2 april: heropening park / kennismakingsaanbiedingen

СНПЧ А7 Уфа, обзоры принтеров и МФУ
Zaterdag 2 april wordt om 15.30 uur ons park heropend door de wethouders Joep van der Aa en René Ridderbeek. Tussen 15.00 en 18.00 uur kan iedereen een kijkje komen nemen op ons compleet gerenoveerde park. Voor junioren en senioren hebben we ook dit jaar weer leuke kennismakingsaanbiedingen.

Tennis duur?
Veel mensen denken nog steeds dat tennis een dure sport is. Dat is echter helemaal niet zo! Als je lid wordt van onze vereniging, kun je namelijk 10 maanden per jaar, 7 dagen per week van 08.00 - 23.00 gebruik maken van de buitenbanen. Voor een senior komt dat neer op nog geen € 10,00 per maand. Voor junioren is dat zelfs minder dan € 5,00 per maand (exclusief tennislessen). Waar vind je dat nog?

Voorjaarsaanbieding senioren
Ook dit jaar kunnen senioren (18 jaar en ouder) weer tegen een gereduceerd tarief kennismaken met de tennissport. Voor een bedrag van € 145,00 bieden wij het lidmaatschap (normaal €110,00 per jaar) en 12 beginnerslessen (normaal € 85,00 euro) aan. Een voordeel van € 50,00. Aanmelden kan via deze website.

Schooltennis
Dé kennismakingsaanbieding voor jeugdleden. Voor € 45,00 kunnen kinderen van groep 1 t/m 8 kennismaken met de tennissport. Voor dat bedrag zijn ze een jaar lang volwaardig lid van de vereniging, krijgen ze 10 kennismakingslessen en kunnen ze tijdens de lessen gratis gebruik maken van tennisrackets. Het enige wat de kinderen in het begin nodig hebben is gewone sportkleding en binnenschoenen. Meer informatie en aanmelden kan ook via deze website.

Tenniskids
groene_olliesDit jaar starten we met een speciale jeugdopleiding. Deze is al toegankelijk voor kinderen vanaf 4 jaar. Deze is er op gericht om kinderen zo snel mogelijk het tennisspel te laten spelen. Door gebruik te maken van een kleinere baan en aangepaste ballen kunnen de kinderen al heel snel zelfstandig wedstrijdjes spelen, waardoor ze snel plezier kunnen krijgen in het tennisspel. Meer informatie en het aanmeldingsformulier vind je hier.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je terecht op deze website, maar ook aanstaande zaterdag op ons park. Van alle commissies zullen er voldoende mensen aanwezig zijn om vragen te beantwoorden.

Tot zaterdag 2 april om 15.00 uur op sportcomplex Bocholtzerheide!