Festiviteiten 40-jarig jubileum

СНПЧ А7 Уфа, обзоры принтеров и МФУ

verjaardag 40 jaarBeste leden,

Afgelopen week hebben wij jullie allemaal een brief gestuurd over het 40-jarig jubileum. Dat hebben we gedaan om er zeker te van zijn dat we iedereen bereiken. Hieronder staat nogmaals de tekst van deze brief.

Zoals jullie al weten, bestaat onze vereniging dit jaar 40 jaar. Alle reden voor een feestje!
Binnen het bestuur hebben we hier de afgelopen tijd regelmatig over gesproken en zijn uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat we hier een intern feest van gaan maken.

Het organiseren van een groot feest met feesttent zoals we dat kennen van andere verenigingen is voor ons te hoog gegrepen omdat het ons ontbreekt aan mankracht. Zonder een gedegen aanpak zijn de financiële risico's té groot.

Daarom hebben wij besloten om sport en plezier in één lang weekend met elkaar te combineren. We willen op woensdag, donderdag en zaterdag een aantal voorrondes spelen van een (gemengd) dubbel toernooitje om uiteindelijk op zondag de finalepoules en wedstrijden te spelen. Spelers kunnen zich hiervoor individueel opgeven via www.toernooi.nl (zoek naar 'TCBocholtz Jubileum Toernooi 2013').

Aanmelden via het formulier bij de brief is uiteraard ook mogelijk en heeft zelfs de voorkeur!

We hebben op dit moment 275 leden. Dat is een behoorlijk groot aantal en het is nog nooit voorgekomen dat we meer dan 125 van die 275 leden tegelijk op ons park gezien hebben. Dat willen we nu wel een keer realiseren.
Het programma zal er als volgt uit zien:

 • Woensdag 18 en donderdag 19 september:
  • 18.00 – 22.30 uur tenniswedstrijden
 • Zaterdag 21 september:
  • 13.00 – 21.00 uur tenniswedstrijden
  • 20.00 – 02.00 uur feestavond
 • Zondag 22 september
  • 10.00 – 17.00 uur tenniswedstrijden
  • 12.00 uur huldiging jubilarissen
  • 13.00 uur BBQ met muziek
  • 17.00 – 18.00 uur prijsuitreiking
  • ??.?? afsluiting

Tenniswedstrijden
Op basis van de individuele inschrijvingen zullen er poules worden samengesteld van 4 (gemengd) dubbel koppels. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk gelijkwaardige koppels te maken, zodat er mooie wedstrijden gespeeld kunnen worden. Per baan zullen 4 koppels onderlinge wedstrijden spelen (3 wedstrijden van 45 minuten). Dus A-B, C-D, A-C, B-D, B-C, A-D en B-D.
Na de poulewedstrijden zullen er winnaars (nummer 1 en 2 uit de poule) en verliezerspoules (nummers 3 en 4 uit de poule) gemaakt worden die op zaterdag en zondag verder spelen totdat er uiteindelijk een winnaar is.

Feestavond
Op zaterdagavond organiseren we een feestavond voor alle leden. Uiteraard zullen we zorgen voor leuke muziek voor jong en oud. Ook voor een hapje en een aantal drankjes namens de vereniging zullen we zorgen.
Partners zijn uiteraard ook welkom. Om ons goed voor te kunnen bereiden, willen we graag van alle leden weten of ze wel of niet naar de feestavond komen. Dat kun je aangeven door bijgevoegd formulier in te vullen en zo snel mogelijk terug te sturen. Je kunt deze brief ook deponeren in de speciale bus die in de kantine staat.

Jubilarissen
We willen uiteraard ook graag de jubilarissen huldigen. Dat lijkt iets eenvoudiger dan gezegd. Omdat in het verleden de ledenautomatisering niet geautomatiseerd was, hebben we van een aantal leden geen correcte datum. Op het aanmeldingsformulier bij de brief staat de datum zoals die bij ons bekend is. We willen iedereen vragen om deze datum te controleren en indien nodig te corrigeren.
Wij hopen dat veel leden zullen inschrijven voor deze activiteiten.

Vul het formulier dan ook snel in en lever het uiterlijk 6 september in (mogelijkheden tot inleveren staan op het formulier).

Beleefd uitnodigend,

Het bestuur