BBQ-toernooi 2018

СНПЧ А7 Уфа, обзоры принтеров и МФУ

bbq

Op zondag 2 september organiseren wij ons traditionele BBQ toernooi voor alle seniorleden.

Van 's morgens tot 's middags worden er wedstrijden gespeeld, waarbij alle deelnemers in wisselende samenstelling met elkaar ingedeeld zullen worden door de organisatie die zal zorgen voor afwisselende en uitdagende wedstrijdjes voor alle deelnemers.

 Rond 13 uur zal de BBQ aangezwengeld worden...

's Middags is er ook ruimte gereserveerd voor de huldiging van eventuele jubilarissen die gehuldigd worden. De finales van de clubkampioenschappen worden ook op die dag gespeeld. Dus de kersverse clubkampioenen worden die dag ook gehuldigd.

Voor alle deelnmers en toeschouwers wordt er ook een mooie BBQ georganiseerd. De bijdrage in de kosten voor deze BBQ zijn € 10,00 voor volwassenen en € 6,50 voor kinderen (3 soorten vlees + salades, stokbrood en sausjes). Het saladebuffet is slechts toegankelijk voor één persoon per bestelling. In het verleden hebben deelnemers het vlees wel eens gedeeld, maar werd het saladebuffet vaker bezocht dan waar we rekening mee gehouden hebben.

Aanmelden voor dit toernooi kan via de inschrijflijst in de kantine of via het online inschrijfformulier op onze website.

Wij hopen dat we een groot aantal leden kunnen begroeten en dat we er samen een leuke dag van maken!