Voorjaarscompetitie 2020

СНПЧ А7 Уфа, обзоры принтеров и МФУ

De KNLTB heeft het competitieaanbod voor 2020 nog verder verbeterd.Daarmee wordt de versnippering tegengegaan en daardoor ook de grote niveauverschillen in één competitie. Maar ook de reisafstanden worden daardoor korter (meer ploegen in dezelfde regio in dezelfde competitie).

VJC aanbod 2020Wij moeten de teams aanmelden in de periode van 2 tot en met 14 januari 2020. Wij willen iedereen die in 2020 weer voorjaarscompetitie wil spelen vragen om zich voor 31 december aan te melden. Binnen het bestuur hebben wij de ambitie om zoveel mogelijk leden te laten deelnemen aan de competitie. Wil je je als team of als individuele speler opgeven? Doe dat z.s.m. door een mail te sturen naar wedstrijdcommissie@tcbocholtz.nl.

Jeugdleden worden automatisch ingedeeld voor de competitie. Uiteraard leggen we het voorstel begin december aan jullie voor.

Voor de volledigheid staan hieronder nog even de competitiedata. Dan kunnen jullie nu alvast jullie agenda vullen met 7 sportieve weken in april en mei 2020.
Speeldata voorjaarscompetitie 2019